Een kaart  uit 1900 vanaf de julianaweg met zicht op de kerk, afgestempeld in  13 augustus 1900 en verstuurd naar de rokin in Amsterdam

Hier rechts ziet u grond aan de onderzijde van het Paasduin waar nu de Midget golfbaan is en de bungalows gebouwd door Tervoort in 1961. Daarnaast een restaurant met cafe uit in 1900 .Ook er onder een foto uit 1900 van de hoek van de tramweg- plein.    Daarnaast Hotel van de Dames Mesjan,

Rechts een foto van de tramweg tot waar het weiland liep, met achter het Paasuin, rechts er van het Pandion Paaduin uit 1910.

Rechts het weiland met koeien van de familie de bie. Rechts waren de koeien van de familie van Amersfoort jan van Amersfoort van de theetuin oud Wijk aan Zee en Arie van Amersfoort van de boerderij Kroon en Berg van de Verlengde voorstraat.

Rechts een foto richting de kerk met links de boerderij van de Bie en rechts vander Wel.

Helemaal rechts een foto van de hoek van de tramweg waar de tramrails nog in het zandpd liggen.

 

rechts de julianaweg uit 1935 met een bakkerskar

onder huize Henriette en rechts het hotel Adeleide waarne de flats staan.

Rechts weer een foto van huize Henriette waar ook kleuterschool werd gehouden rond 1952. Rechts een foto van de julianaweg waar de woning stond bewoond door Familie Bodewes.

Er onder de julianaweg met weinig bebouwing maar op de achtergrond Hotel Paasduin en rechts de foto van de tuinderij waar nu de bebouwing van het Paasdal is . Rechts een foto waar de familie Wagter woonde en onder een foto van de julianaweg lopende met stok mevrouw van Amersfoort - Ledder van de sigarenzaak van Amersfoort van de Zwaanstraat.

Rechts ziet u een foto dat het Paasdal met 10 bungalows is bebouwd in 1961 door bouwbedrijf Tervoort en daarnaast de midgetgolfbaan. Daaronder 2 foto met uitzicht vanaf het Paasduin over het dorp.

Nu een paar kaarten toegevoegd van de juiianaweg war vroeger de tramweg werd genoemd met onder kaarten uit 1902 en 1905 met in het midden onder Pension de Goede wat 1906 werd uitgebouwd en rechtsonder het badhotel met een versierde badhotel ter gelegenheid 1899 kroningen koningin Wilhelmina