Rechts een foto van Hotel 't Paaschduin  van 1900 waar links een boerderij van de Familie de Bie staat met links nog wat woningen. het is gebouwd  als pension en vakantie inrichting voor kinderen  De foto is van 1900. Rechts een andere foto van het pension uit 1905 vanaf het Paaschduin genomen. Achter het pension het weiland met woningen. De familie de Bie had het zuidelijke deel van het weiland in gebruik om hun koeien te laten grazen.

Rechts weer een foto van 1910 waar al meer bebouwing is naast het pension. Rechts de kleuren foto van het pension met gasten die op het gras rusten. De  foto is van 1935 waar al meer bebouwing is.

Na de 2e wereld oorlog is het hotel weer in een bruikbare staat terug gebracht en eind 1957 is de naam weer in ere hersteld.

Rechts een foto van het pension uit 1960 waar het pension uitgebouwd is aan de achterzijde met een tennis baan voor de gasten, ook op de foto er naast de tennis baan. Ook deze foto van rond 1960

nu een foto van rond 1970 waar het badhotel er nog staat en de midgetfolfbaan er al is evenals de bungalows gebouwd door bouwbedrijf Tervoort uit Amsterdam in 1963